One Shot CS
Ulogujte se!

Pravila foruma

Ići dole

Pravila foruma

Počalji od Mishko taj Sub Jun 11, 2016 4:04 pm

Da biste kao član učestvovali u radu foruma, morate postovati pravila foruma. U slučaju ne poštovanja pravila foruma i kršenja istih, član dobija kaznu adekvatnu prekršaju, koja može biti pisano upozorenje, warn, vremenski ban ili permanent ban.

Pravila Foruma:

• Pravilo koje nije obavezno,ali je svakako pozeljno uraditi kao novi član naše zajednice jeste da se predstavite ostalim članovima foruma tako što ćete napisati,tačnije otvoriti temu o sebi u Predstavljanje Članova sobi foruma.
• Zabranjeno je spamovanje, floodovanje, "budzenje" postova,osim na delovima foruma gde je to po pravilniku dozvoljeno...(Zabava)
Gledajte da te temu,odgovorite(pisete) sa nekim smislom,i da je vezano za temu...
Zabranjena je bilo kakva rasprava vezana za politiku!!!
Moderatori imaju svako pravo da obrišu postove za koje misle da nemaju smisao ili poentu.
Prilikom postavljanja nove teme dobro procenite u koji forum ćete je postaviti i proverite da li slična tema već postoji negde na forumu, kako ne bi došlo do dupliranja tema.
• Zabranjeno je vređanje drugih članova i pretnja istim. Sve nesuglasice rešite na PM ili van foruma. Za kršenje ove stavke pravilnika možete dobiti warn,vremenski ili perm ban...
• Zabranjeno je citiranje drugih korisnika bez odgovora. Ako već hoćete da podržite nečiji post, zahvalite mu se ili dodajte neko svoje mišljenje, prazni citati (quote) se smatraju spamom i biće tretirani istim disciplinskim merama kao i drugi vidovi spamovanja.
• Zabranjeno je postavljanje bilo kakvih uvredljivih slika i drugog materijala koji nema veze sa sadržajem podforuma, topica ili slično.
• Zabranjeno je reklamiranje drugih servera i foruma koji obrađuju istu oblast kao ovaj, osim ako administrator servera, ujedno i foruma ne pristane na razmenu informacija.
• Na forumu je zabranjeno korišćenje psovki ili bilo kakvih drugih vulgarnih izraza. Ukoliko želite nekoga ili nešto da kritikujete, to možete sasvim lepo i kulturno uraditi i bez nepotrebnih psovki, ujedno i provokacija.
• U skladu sa prethodnom tačkom,strogo je zabranjeno vredjanje na nacionalnoj osnovi!!Kazna,ban sa foruma....
• Zabranjeno je postavljanje bilo kakvog pornografsko-erotskog sadržaja i postavljanje linkova koji vode do takvog sadržaja.
• Dozvoljeno je postavljanje Malih Oglasa. Ako nešto prodajete obavezno navedite stanje robe, po mogućnosti slika proizvoda, naznake da li postoji garancija ili ne. Zrenjanin forum ne snosi posledice za bilo kakvu transakciju između korisnika foruma.
• Alternativni nalozi su strogo zabranjeni.Moderatori zadržavaju sva prava da obrišu, banuju ili da spoje alternativne naloge sa primarnim nalogom. Moderatori takodje mogu da dodele kaznu u vidu warn-ova primarnom nalogu člana foruma za koga se utvrdi da poseduje jedan ili više alternativnih naloga. Takođe, zabranjeno je davati svoje korisničko ime i šifru na korišćenje nekom drugom. Koriscenje vise naloga na forumu se smatra zloupotrebom.

Administratori foruma zadržavaju pravo i slobodu odlučivanja da:
- izvrše ispravke, adaptacije ili bilo koje druge promene na forumu
- uklone zastarele poruke
- promene ili ograniče funkcionisanje foruma ili bilo kog njegovog dela
- daju bilo kom članu zvanje Global Moderatora, kao i da ukinu ovo zvanje
- da promene ovaj pravilnik bilo kada i iz bilo kog razloga
- da odstupe od ovog pravilnika ukoliko to trenutna situacija zahtevaOni članovi koji se ne budu pridržavali navedenih pravila biće adekvatno sankcionisani.

Poštovanje pravila je obavezno, kao i poštovanje svih članova koji dolaze na forum da bi učestvovali u zanimljivim diskusijama i kako bi neometano mogli da saznaju informacije koje su im potrebne.
avatar
Mishko
Vlasnik
Vlasnik

Posts : 5
Reputation : 0
Join date : 10.06.2016
Age : 21

Pogledaj profil korisnika http://oneshot-cs.board-directory.net

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu